Vodeći stručnjaci

Direktor, Nenad B. Milošević

 

Osnivač firme. Rođen 1974 g. u Paraćinu. Elektronski fakultet u Nišu završio 1999 god, na smeru za Elektroniku i telekomunikacije. Nakon toga radio je u firmi MTS Paraćin na poslovima servisiranja telefonske opreme sve do 2000 zatim prelazi u TV Palma Plus Jagodina gde, do 2001 radi na održavanju emisione i studijske tehnike. Od 2001 do 2004 nalazi se u FKS Jagodina na poslovima razvoja, projektovanja i merenja u Optičkoj i RF laboratoriji. Takođe u ovom periodu aktivno je sarađivao sa inženjerima iz sektora ERC FKS-a na projektovanju savremenih računarskih mreža. U proleće 2004 osniva sa ortakom firmu Stream System, čiji je direktor sve do novembra 2007 god. kada se odvaja od ortaka i osniva firmu Neša Stream doo.

U firmi Neša Stream doo, Nenad kao osnivač i direktor, stalno kontroliše sve askepte firme, uključujući kako koordinaciju celog tima firme za obuku stručnih kadrova, tako i tima za obuku u oblasti projektovanja i integracije sistema.

Nenad se aktivno angažuje u svim fazama poslova i investicija, počevši od snimanja situacije pa sve do kontrole kvaliteta obavljenih radova.

Reference osnivača firme možete videti na sajtu Inženjerske komore Srbije:

www.ingkomora.org.rs/homepages/reflist.php?l=353621203

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Tehnički direktor, Dragan R. Momirović

 

Rođen 1972 god u Paraćinu. Višu elektrotehničku školu završio u Nišu. Nakon toga, odnosno od 1998. do 2008. god, radi u firmi Gamba Security Paraćin, na poslovima izgradnje i održavanja sistema tehničke zaštite objekata i automobila. U toku 2008 godine osniva svoju radnju Signal SC, a 2009 godine postaje Tehnički direktor firme Neša Stream doo.

Iza sebe ima na stotine uspešno izvedenih instalacija raznovrsnih sistema tehničke zaštite poput: protivprovalnih sistema, sistema video nadzora, protivpožarnih sistema, autoalarma...

Osim navedenih sistema iz oblasti tehničke zaštite, Dragan se, usled tesne povezanosti modernih tehnologija, orijentiše i na sisteme kontrole pristupa i telekomunikacione sisteme, kao i na izradu tehničkih uputstava i dokumentacije za sve navedene sisteme.

Dragan se, kao i Nenad, aktivno angažuje u snimanje situacija za konrektne poslove i u kontrolu kvaliteta po završetku posla.

Dragan, kao deo tima za obuku stručnih kadrova, koordinira obuke u oblasti sistema tehničke zaštite.

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Izvršni direktor, Miloš G. Stanjević

Rođen 1959. godine u Gnjilanu. Završio je Ekonomski fakultet u Kragujevcu i stekao zvanje Diplomirani ekonomista. Obavljao je rukovodeće poslove u sledećim firmama:

Srpska fabrika stakla – Paraćin, rukovodilac izvoza

Ravanica – Ćuprija, finansijski direktor i rukovodilac izvoza

Fond za zaštitu životne sredine – Paraćin, direktor

Turistička organizacija opštine Paraćin, direktor

Miloš je u svim navedenim firmama vodio ili aktivno učestvovao u prikupljanju dozvola za potrebe novih investicija.

Od 2015. godine, Miloš počinje sa radom u firmi NEŠA STREAM DOO kao šef administracije odnosno kao rukovodilac sektora administracije koja se bavi opštim, pravnim, finansijskim i poslovima koji se tiču bezbednosti i zdravlja na radu.

 

 

Vodeći stručni saradnik za projektovanje i sistem integraciju, Marko Vlajković

Rođen 1978 god. u Paraćinu.

Elektronski fakultet je završio u Nišu 2004 god. na smeru za telekomunikacije.

Nakon toga volontira u firmi „Super Kom“ u servisu računara i prvi put se sreće u praksi sa računarskim mrežama.

Oktobra 2005 god. počinje da radi u Opštinskoj upravi opštine Paraćin kao administrator servera a nešto kasnije i kao sistem administrator. U ovom jedinstvenom okruženju sreće se sa velikom računarskom mrežom u zgradi Opštinske uprave, pratećim modernim servisima u računarskoj administraciji (DHCP, DNS, mail serveri, namenske aplikacije, relacione baze podataka) a ubrzo se upoznaje i aktivno učestvuje u razvoju wireless mreže opštine Paraćin i sistema IP video nadzora.

Septembra 2010 god. počinje da radi i da se dalje usavršava u firmi NEŠA STREAM DOO na poslovima IT administracije i razvoja i to: Projektovanje, Sistem integracija, Sistem administracija, testiranje opreme i sistema, tehnička podrška.

Marko je takođe član tima za obuku u oblasti projektovanja i integracije sistema.
E-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

Stručni saradnik za projektovanje i sistem integraciju, Dušan Radojković

Rođen 1987 god. u Paraćinu.

Visoku tehničku školu je završio u Niš-u na odseku Savremene računarske tehnologije.

2013. godine počinje da radi u firmi NEŠA STREAM DOO na poslovima sistem integracije i tehničke podrške.

Osim navedenog, Dušan aktivno učestvuje u implementacijama svih sistema u opisu delovanja firme, kao i izradi tehničkih uputstava i dokumentacije.

Dušan je deo tima za obuku u oblasti projektovanja i integracije sistema.

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Dejan Perić glavni tehničar i monter

Deki

Rođen 1977 god. u Paraćinu.

Sa velikim iskustvom u servisiranju elektronske opreme, Dejan od 2009 god. počinje da se obučava i radi u firmi Neša Stream doo na poslovima montaže aktivne i pasivne opreme, pa i potpune implementacije svih sistema u opisu delovanja firme.

Osim montaže, Dejan je angažovan i u servisu Neša Stream doo, gde osim postojećeg iskustva stiče nova znanja i obavlja reparacije složenih elektronskih uređaja počev od UPS-ova pa do mašina za uduvavanje optičkih kablova.

Dejan je deo tima za obuku na poslovima montaže aktivne i pasivne opreme kao u oblasti telekomunikacija tako i u sistemima tehničke zaštite.

E-mail: dejanOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Ivica Rakić glavni monter

 

Ivica

Rođen 1977 god. u Paraćinu.

Ivica od 2008 god. počinje da se obučava i radi u firmi Neša Stream doo, gde stiče veliko iskustvo na poslovima montaže pasivne opreme za sve sisteme u opisu fime.

Zahvaljujući urođenoj spretnosti i brzom učenju, Ivica postaje vrhunski vodeći monter i aktivan je član tima za obuku na poslovima izrade instalacija i povezivanja opreme.

E-mail: ivicaOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.